Nézd meg, mielőtt odautazol

Fedezzük fel a legjobb helyeket itthon!

Utazz Itthon - 8. rész - Akciós szállások

2018. november 25. - watchman

Ezt bejegyzést többek közt a Black Friday mizéria ihlette. 
Persze többen is kértétek már, hogy legyen erről cikk, hát íme.

Olvasd el a cikket, majd nézd meg a videót.

A Black Friday-ről szóló cikkek olvasása közben arra gondoltam, hogy na igen, mindenki szeretne a lehetőségekhez mérten olcsóbban utazni.
Ennek sokféle módja lehet, én azt mutatom be, én hogyan szoktam.
Ha van egyéb ötlet, javaslat, szívesen veszem, írjátok meg kommentben.

Még mindíg sokan próbálnak úgy spórolni, hogy közvetlen a szállodánál foglalnak, de figyelembe véve az így kialkudható kedvezményeket, én azt mondom, ez még mindíg nem a legjobb megoldás. Van ennél jobb!

Ha igazán olcsó és jó szállást szeretnétek kifogni, erre valók a kuponos akciós oldalak. Sokan szkeptikusak, én is az voltam, de miután több weboldalról, több féle szállást sikerült vásárolni és sosem volt gond, bátran ajánlom Nektek.

Persze, ez a fajta megoldás csak akkor működőképes, ha képesek vagytok vagy van lehetőségetek kivárni azt az ajánlatot ami a számotokra a legkedvezőbb, és bizony lehet, hogy adott esetben hónapokig nem jön szembe az a szálloda, ahová menni szeretnétek... De megéri. :)

Az 1. helyen a csak1nap.hu oldalt szeretném megemlíteni. Miért?
Mert ezen az oldalon tényleg akciós árakat lehet kifogni, és ahogy a neve mutatja csak 1 napig él az ajánlat. Résen kell lenni tehát, ha a hírlevélben meglátom, hogy olyan ajánlat van, ami érdekel, akkor rögtön igyekszem lecsapni a lehetőségre.
Az oldalon tudunk SZÉP kártyával is fizetni, ami sokszor jól tud(ott) jönni.
Persze a bankkártyás fizetés is opció, ha valaki így szeretne fizetni.
Érdemes megnézni azt is, hogy mi van a csomagban, mert elképzelhető, hogy a főszezon feláras, illetve az ajánlat csak hétköznapokra érvényes.
Érdemes ősztől egészen december végéig nézni az oldalt, mert a következő évre össze lehet vásárolni a nyaralásokat, közel féláron. 

A 2. helyen a szállásguru.hu oldalt említeném.
Itt is remek és olcsó szállásokat lehet kifogni, bár itt már közel sem sikerült akkora akciót találni, mint az előzőleg említett csak 1 nap oldalán.

A harmadik dobogós helyre, a Bónusz Brigád oldalát teszem.
Itt is jó akciókat lehet kifogni, viszont sokkal ritkábban találtunk magunknak valót, mint az előző két weboldalon. 

 

Egy szó, mint száz, ezen három oldal valamelyikén biztosan találtok magatoknak megfizethető áron belföldi utazást. 

Arra nagyon figyeljetek, hogy a csomagajánlatok részleteit minden esetben olvassátok el, nehogy később kellemetlenség legyen az utazás.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a YouTube csatornámra, kövess be a Facebook-on, hogy ne maradj le a következő tartalmakról.

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonutazz.blog.hu/api/trackback/id/tr6514391450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása