Nézd meg, mielőtt odautazol

Fedezzük fel a legjobb helyeket itthon!

Utazz Itthon - 16. rész - OXYGEN FAMILIY SPA

Megéri még 2019-ben?

2019. szeptember 15. - watchman

Itt a blogon írtam már erről a szállodáról, de arról nem, hogy vajon, megéri -e 2019-ben ez a szállodába. Aki kíváncsi a korábbi írásomra (és videóra), az kattintson, IDE, a többiknek pedig irány a következő bekezdés.

Nos, a válasz az, hogy IGEN. 

A pozitív változás a tavalyhoz képest, hogy végre felismerték, hogy nem csak reggeli-vacsora dimenzióban kell gondolkodni, hanem a vendégek ebédelni is szeretnének. 14-15 féle étel közül lehet választani, finom és bőséges adagokat szolgálnak fel. 

Hozzáéppítettek egy plusz gyerekmedencét, ez szintén jó ötlet volt, továbbá az étteremből a játszóházba egy folyosón is el lehet jutni - ez pedig kimondottan jól jön, ha esik az eső, és a gyerkőcöt el szeretnénk juttatni a játszóházba. 

Az animátorok még mindig iszonyúan kedvesek, és mindíg lehet rájuk számítani, a játszóházban sok-sok játék és foglalkozás van.

Amire viszont még mindíg nem gondoltak, az a babakocsival érkező szülők. Egy nagyon kevés járda ugyan van a szálloda mellett, de ha valaki pici babával érkezik, meg lesz lepődve, mert nincs túl sok hely ahol babakocsival lehet sétálgatni. Erre jó lenne valamit kitalálni, mert egyébként a szálloda bababarát.

Szóval, a jó levegő, a dizájn, a felszerelt bababarát részlegek, még mindig a pozitív oldalra nyomják a mérleg nyelvét. 

Érdemes kifogni valamelyik kupon oldal akcióját és ellátogatni ide.
Ha voltál már itt, akkor pedig írd meg kommentben, hogy Te mit tapasztaltál.

Ha tetszett a videó és a beszámoló, kérlek segíts egy megosztással a Facebook-on, és ha van YouTube fiókod, iratkozz fel a csatornámra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonutazz.blog.hu/api/trackback/id/tr3715051748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása