Nézd meg, mielőtt odautazol

Fedezzük fel a legjobb helyeket itthon!

Utazz Itthon - 3. rész - Noszvaj - Oxigen Zen Spa

2018. október 14. - watchman

A Bükk déli kapujában, Egertől 10 kilométerre fekszik Noszvaj
Ennek a kis csendes falunak a szélén található az Oxigen Zen Spa Wellnes szálloda.

A zen elnevezés nem véletlen, aki ebben a szállodában száll meg, tényleg a zen életérzés veszi majd körül, ezt nagyon eltalálták.

Akkor következzen az összefoglaló:

Megközelítés:

Az M3-as autópályát Mezőkövesd lehajtónál (128-as km szelvény) kell elhagyni, a 3-as úton haladva Szomolya útjelzésnél balra fordulni. Szomolyán áthaladva, Noszvaj határában a Thummerer Pincészettel szemben, bal oldalon található a szálloda.

Ellátás:

A szálloda a félpanziós ellátásra van beállva. Mivel ebédelni szinte senki nem szokott, ezért a pincéreket zavarba lehet ejteni egy-egy ebéd kéréssel. Természetesen van ebéd a szállodában, de javaslom, hogy rendelés előtt tájékozódjunk erről.

Szobák:

A légkondicionált szobák nagyon ízlésesen vannak berendezve, egyes szoba típusnál a nappali részben kád is van elhelyzve. Ez nagyon hangulatos.
Az ablakokra szúnyoghálót szereltek, ha éppen nem használjuk a klímát és szellőztetni szeretnék, nagyon hasznos. A családi szobák esetében összenyitható a két szoba, gyakorlatilag két teljes értékű szállást kínálnak ez esetben.

Wellnes:

A wellnes rész a szálloda legalsó részében helyzekedik el. 
A lift ide nem visz le külön, hanem a folyosó végében lévő ajtón kell bemenni, majd egy lépcsőn lefelé lehet megközelíteni. 
Találunk itt gyerek/baba medencét, szaunát, gyerekszaunát, jakuzzit és úszómedencét. Ez utóbbi azért nem túl nagy, de pont elég, ha vacsora előtt még úszni szeretnénk egyet.

Személyzet:

Nagyon kedvesek, segítőkészek. A szállodába érkezve egy recepciós fogad, nála kell bejelentkezni, abszolút elégedett voltam a felkészültségével.

A gyerekekkel több nagyon lelkes animátor foglalkozik. Van kalandpark is, ennek az igénybe vétele például többnyire csak animátorokkal történik.

A pincérek pedig nagyon előzékenyen kerülgetik a csemetéket az étteremben, látszik a bababarát szálloda hozzáállás.

Parkolás:

A szálloda előtt és mellet van a parkoló.
Az első hely, ahol nem kérnek pénzt a parkolásért. Ez jó pont.

Összeségében nagyon tetszett ez a szálloda. 
Ugyan nem a legolcsóbbak közé tartozik, de ennek ellenére nálam az ajánlott kategóriába tartozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonutazz.blog.hu/api/trackback/id/tr2514300055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása