Nézd meg, mielőtt odautazol

Fedezzük fel a legjobb helyeket itthon!

Utazz Itthon - 1. rész - Zalakaros

2018. szeptember 17. - watchman

Zalakarosi Hotel Karos Spa

• Megközelíthetőség:

Az M7-es autópályán a zalakomári leágazóig, majd tovább Nagykanizsa felé a 7-es számú főúton a galamboki elágazóig. Az elágazónál jobbra Zalakaros felé (3-4 km). Budapest és Zalakaros távolsága 200 km, végig autópálya, mindössze másfél órányi autóút.

• Ellátás:

A félpanziós ellátásban svédasztalos reggeli és vacsora van, nagyon finom és változatos ételekkel. Reggelinél omlettet és tükörtojást sütnek frissen - látványkonyhán. Ez igazán feldobja a reggeli kínálatot.

• A szobák:

Mi Spa superior kétágyas szobában voltunk, két főnek és egy babának pont elég. Ez a szobatípus a főépületben található, az erkélye a szálloda előtti parkolóra néz. Aki apartman szobát foglal, az nem a főépületben van - ez esetleg foglalás előtt fontos infó lehet.

• Wellness

A wellness rész elég tágas, a benti úszómedence vize nem túl hideg, a jakuzzi ugyan nem túl nagy, de sosem volt tele az ott-tartózkodásunk alatt. Van kimondott termál medence is, teljesen szeparálva van, így aki csöndes kikapcsolódásra vágyik meleg vízben, ott erre is van lehetőség.

• Személyzet:

A személyzet kedves, felkészült. A becsekkolás gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. Kicsekkoláskor nem jöttek zavarba a SZÉP kártyás több alszámláról való fizetéstől sem.

• Parkolás:

A parkolásért külön fizetni kell, és van mélygarázs is.

• Összegzés:

Összességében az a véleményem, hogy ez a szálloda kiválóan alkalmas pihenésre családdal, de akár kettesben is. Maga Zalakaros önmagában nem ígér túl sok látnivalót, de az odaút a Balaton mellett bőven kárpótol ezért.

Ha tetszett a videó, iratkozz fel a YouTube csatornámra, hogy első kézből értesülj hasonló beszámolóimról.

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonutazz.blog.hu/api/trackback/id/tr6314245399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása