Nézd meg, mielőtt odautazol

Fedezzük fel a legjobb helyeket itthon!

Utazz Itthon - 19.rész - BALATONLELLE

Milyen MOST a Balatonon nyaralni? Teltház van? Érdemes még szállást foglalni?

2020. július 08. - watchman

Kedves Olvasóm!

Bizonyára Benned is felmerült a kérdés, hogy idén érdemes -e elhalasztani a külföldi utazást és belföldön tölteni a szabadságot. És ha így döntesz, vajon más is így dönt -e majd, és ha igen, vajon telt strandokat találsz majd?

Nos erről is szól ez a bejegyzés. Nézd meg a videót fent, majd olvasd el a cikket.

Az idei második utunk a korlátozások megszűntetése után, Balatonlellére vezetett. Balatonlelle a Balaton déli partján, Siófoktól nyugatra, Budapesttől 136 kilométer távolságra fekszik. Központján a 7-es főút halad végig kelet-nyugati irányban, közigazgatási területén áthalad, a parttól kissé távolabb az M7-es autópálya is.

Strandok:

A Napfény strand és élményfürdő a település egyik legnépszerűbb turisztikai attrakciója. A strandon 2008-ban homokos partszakaszt alakítottak ki a tó medréből kikotort homokból, mely tengerparti hangulatot idéz, és a kisgyermekes családok paradicsomává vált már az átadás évében. Emellett itt található az élményfürdő is, ahol jelenleg három medence valamint egy szaunaház működik.

Ha azonban egy kicsit nyugatabbra tartunk, megtaláljuk a szabadstrandot, amit szívből ajánlok Mindenkinek, mert sokkal kevesebben voltak, nem volt nyüzsgés, és valójában sokkal több árnyékos hely van, ami jól jön, ha 7 ágra süt a nap. 

Ha megéheztünk a strandolás közben vagy után, ajánlom a Margaréta gyorsbüfét, mert nagyon finomak az ételek, és például ha a vacsorát oda időzítjük, falatozás közben a naplemente és a Balaton látványa tárul elénk.

A strandok nyújtotta kikapcsolódás után érdemes felkeresni Balatonlelle mediterrán hangulatú központját a Szent István teret és a hozzá csatlakozó sétálóutcát, ahol esténként sok ember gyűlik össze. Sokszor kirakodóvásárok vannak, illetve fagyizók, koktélozó helyek. E térből indul a platánfákkal szegélyezett Móló sétány is, melyen át egészen a Balaton partig sétálhatunk. A Móló sétányon lévő éttermek is finom ételeket szolgálnak. Ha kisétálunk a vitorlás kikötőbe, nagyon szép a naplemente...

Ha esetleg nincsen strand idő, érdemes kirándulni a Gömbkilátóba ami nagyon közel van Balatonlelléhez és mellette egy klassz kalandpark is van, ami akár egy egész napos programot magába foglalhat.

És akkor a tapasztalatokról:

Hétköznap nem voltak sokan sem a strandon, sem a központban este. Péntek estétől Vasárnap estéig azonban nagy a tömeg. Mind a strandon, mind a központban. Ha esetleg a tömeget elkerülnéd, kerüld a hétvégi szállásfoglalást.  

Ha tetszett a cikk, oszd meg a Facebook-on. Köszönöm!

Ha pedig van saját tapasztatod, írd meg a cikk alatt kommentben.

Utazz Itthon - 18.rész - CE PLAZA - Siófok

Nyaralás a koronavírus okozta korlátozások után? Lehetséges?

Kedves Olvasóm! 

Egy hosszabb szünet után, ismét jelentkezem, első kézből tudósítva, hogy milyen is egy nyaralás a koronavírus okozta korlátozások után.

A történet ott kezdődik, hogy az idei nyaralásokat még tavaly decemberben vásároltuk, de idő közben beütött a járvány, majd a kijárási korlátozás. Bízva abban, hogy később jobb körülmények lesznek, átkértem a foglalást júniusra, pedig egy kora tavaszi wellness-t terveztünk.

A hely amiről most írni fogok, a CE Plaza hotel Siófok.

A szálloda a 7-es főút és az M7-es autópálya között helyezkedik el, az előbbihez van közelebb. Ha lehajtunk az autópályáról, a pont a 7-es főút előtt kell balra kanyarodni, és meg is találtuk a szállodát. Szóval könnyű és egyszerű megközelíteni.

Ha jó az idő, az ember szívesebben van a Balaton partján, a szálloda a szabad strandtól elég messze van, gyalogosan kb 27 perc a séta, mi autóval mentünk úgy kb 5 perc az út. 

Nos akkor milyen is a nyaralás strandolás a korlátozások után?

A szabadstand szó szerint üres volt. 1-2 családon kívül nem láttunk senkit. Ez nagyon furcsa élmény volt, ilyen korábban csak akkor tapasztaltunk, amikor május közepén voltunk a Balatonon. A büfék zárva voltak mindenfelé, a bulis életnek a Petőfi sétányon nyoma sem volt. De van egy pici jó oldala is, a Balaton partján nagyobb halak úszkáltak békésen, tisztaság volt mindenfelé, és persze nem értek össze a pokrócok a strandon, mint régen, nem kellett az árnyékos helyekért "küzdeni".

A szállodában, a recepciós előtt plexifal, a felszolgálókon maszk, gumikesztyű, az asztalok egymás mögött voltak elrendezve. Az emberek többsége elég átlagosan viselkedett, de persze volt olyan is, amikor valaki köhintett egyet, akkor összenéztek az emberek. Szerintem egy darabig ez ilyen lesz, legalább is, amíg oltás vagy gyógyszer nem lesz a vírusra. Ez a rész picit azért lehangoló volt, megmondom őszintén.

A szálloda:

A szobák nem túl nagyok, de nem is nagyon picik, pár nap wellness-re kiválóak, kényelmesek. Ahol mi voltunk, ott a lég-kondi nem volt a helyzet magaslatán, ez nem különösebben zavart, mert nem volt meleg kint.

Az ételek:

Az étkezések ideje el van nyújtva, így nem kell nagy tömegre számítani.  Mindig találtunk szabad asztalt. Az ételek finomak voltak, minden nap találtunk valamit ami számunkra kedvenc volt. Vannak etetőszékek is, így aki kisgyermekkel érkezik, azok is gondtalanul tudnak enni. Minden asztalt és széket fertőtlenítettek használat után.

A wellness:

Arra számítottam, hogy kicsi lesz, és rossz idő esetén nem lesz majd hely. De tévedtem, elég nagy a medence és kellemes a vize is. Van külön pezsgőfürdő, sodrófolyosó és gyermek medence is. A szauna részt nem láttam, pedig biztosan van, de oda nem jutottam most el.

Játszóház:

A videóba nem került bele, de van egy szuper játszóházuk is. Van benne egy hatalmas ugráló vár, csúszda, kismotor, és építő elemekkel lehet a kicsiket elfoglalni. A játszóházzal szemben egy mini bár van, szerintem jó volt a tervezés :)

Összességében nekünk nagyon tetszett a szálloda, mi biztosan visszatérünk még ide.

Ha idáig elolvastad, megérdemelsz pár hasznos tippet:

TIPPEK:

1.) mélygarázs:
Érdemes foglalni, napi 1500 ft, de nem kell szenvedni a parkolással és hazafelé az autó is hűvös lesz. Ezt neten is le tudod foglalni. Ja és érkezés előtt kell a foglalás intézni, hogy tuti legyen szabad helyed.

2.) Szabadstrand:
a fizetős strand helyett ajánlom a szabad-strandot. Ingyenes a parkolás előtte, és szép füves árnyékos a part. Vannak játszótéri elemek, így gyerekkel is jó kikapcsolódás. Kocsival csak 5 perc a szállodától.

3.) a Check-in 15:00 óra, a check-out 11:00. Ezt számold bele az utazásba.

 

Ha tetszett a beszámoló, oszd meg a Facebook-on. Köszi :)

 

Utazz Itthon - 17. rész - A Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika

Őszi kirándulóhely

Itt az ősz, a természet készül a télre, de mielőtt a falevelek lehullanak, igazán pompás látványban lehet részünk.

Ebben a részben a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilikát ajánlom, mint kiránduló hely, nagyon szép a környezete, amelett Gödöllőt is útba lehet előtte vagy utána ejteni, és máris megvan egy egész napos kirándulás.

De mi is ez a hely?

Mielőtt gróf Grassalkovich Antal a máriabesnyői szent helyet megalapította, csak romok hirdették, hogy itt valaha virágzó község állott. A templom a község régi temploma helyén épült, és éppen a romok eltakarítása közben csodálatos körülmények között akadtak rá arra a Mária-szobrocskára, mely Besnyőt kegyhellyé avatta. 1758-ban Grassalkovich Antal gróf elhatározta, hogy birtokán a loretói Boldogságos Szűz tiszteletére kápolnát építtet, de a helyről még nem döntött. Akkoriban a gödöllői út mentén egy domb tövében, valószínűleg még a 13. században itt lakó premontreiek által épített templom 300 esztendős romjai álltak sűrű erdőséggel eltakarva. E romok láttára a gróf úgy gondolta, legalkalmasabb lesz, ha e hajdani templomot építteti újra a Szent Szűz tiszteletére.

A templomot 1912-ben felújították, ekkor nyitották egybe a loretói kápolnát a felsőtemplommal. Önálló plébániaként 1936-tól működik. A templom közelében épült fel a Salvator Nõvérek zárdája 1933-ban. Ám 1950-ben a kapucinusoknak és a Salvator Nővéreknek is el kellett hagyniuk Máriabesnyőt a szerzetesrendek feloszlatása miatt.
Ezután a rendházak állami tulajdonba kerültek, a kapucinus kolostorban plébániahivatal működött. Az épület többi részét az Agrártudományi Egyetem, 1955-től 1988-ig a Török Ignác Gimnázium használta, illetve 1975-től óvónőket is képeztek. Az épületek 1989 augusztusában visszakerültek egyházi tulajdonba, ekkor ismét felújították őket.

A kegytemplom 2008-ban kis bazilika (basilica minor) rangot kapott.
A Basilica Minor cím alapján teljes búcsú nyerhető a Bazilikában: a bazilika felszentelésének évfordulóján (aug. 15), a titulus liturgikus megünneplésének napján (aug. 13-14-15), Szent Péter és Pál apostolok főünnepén (jún. 29), a bazilika cím megadásának évfordulóján (május 2.), évente egy olyan napon, amelyet a hely ordináriusa határoz meg (április 19. a Kegyszobor megtalálásának napja), illetve évente egy olyan napon, amelyet minden hívő szabadon választhat meg.

Ha tetszett az ajánló és a videó, kérlek oszd meg. Köszönöm!

Utazz Itthon - 16. rész - OXYGEN FAMILIY SPA

Megéri még 2019-ben?

Itt a blogon írtam már erről a szállodáról, de arról nem, hogy vajon, megéri -e 2019-ben ez a szállodába. Aki kíváncsi a korábbi írásomra (és videóra), az kattintson, IDE, a többiknek pedig irány a következő bekezdés.

Nos, a válasz az, hogy IGEN. 

A pozitív változás a tavalyhoz képest, hogy végre felismerték, hogy nem csak reggeli-vacsora dimenzióban kell gondolkodni, hanem a vendégek ebédelni is szeretnének. 14-15 féle étel közül lehet választani, finom és bőséges adagokat szolgálnak fel. 

Hozzáéppítettek egy plusz gyerekmedencét, ez szintén jó ötlet volt, továbbá az étteremből a játszóházba egy folyosón is el lehet jutni - ez pedig kimondottan jól jön, ha esik az eső, és a gyerkőcöt el szeretnénk juttatni a játszóházba. 

Az animátorok még mindig iszonyúan kedvesek, és mindíg lehet rájuk számítani, a játszóházban sok-sok játék és foglalkozás van.

Amire viszont még mindíg nem gondoltak, az a babakocsival érkező szülők. Egy nagyon kevés járda ugyan van a szálloda mellett, de ha valaki pici babával érkezik, meg lesz lepődve, mert nincs túl sok hely ahol babakocsival lehet sétálgatni. Erre jó lenne valamit kitalálni, mert egyébként a szálloda bababarát.

Szóval, a jó levegő, a dizájn, a felszerelt bababarát részlegek, még mindig a pozitív oldalra nyomják a mérleg nyelvét. 

Érdemes kifogni valamelyik kupon oldal akcióját és ellátogatni ide.
Ha voltál már itt, akkor pedig írd meg kommentben, hogy Te mit tapasztaltál.

Ha tetszett a videó és a beszámoló, kérlek segíts egy megosztással a Facebook-on, és ha van YouTube fiókod, iratkozz fel a csatornámra.

 

Utazz Itthon - 15. rész - BALATON DÉLI PART

A balaton déli partja sok szép látnivalót kínál az arra látogatóknak.

Ebben a részben erről készítettem egy rövid kis összefoglalót.

Ha pici gyermekkel érkezünk a Balatonra, az első kérdés az lehet, hogy hol lehet olyan strandrészt találni, ahol önfeledten játszhat a pici, és a szülőnek sem kell nagyon aggódnia. Erre a kérdésre a válasz, a Club218 szálloda mögött. Ez a rész gyakorlatilag egy szabadstrand, amiből egy pici móló nyílik és ennek a mólónak a partja homokos part, alacsony vízzel.

Ha a buli negyed helyett nyugodtabb szállást keresnénk, akkor ajánlom Siófokon a Beszédes József sétányon található szállásokat. Ez 1-2 km-re van a központtól, gyakorlatilag a szabadstrand mellett és már csöndes. 

Rengeteg retró szállodát láttunk, ezek - nekem legalább is - nagyon kellemes emlékeket hoztak a felszínre, azokból az időkből, amikor a gyerekkoromban a Balatonon nyaraltam. 

Nem szaporítom a szót, nézd meg a rövid videót, hogy átéld milyen is volt a Balaton déli partja.

Ha tetszett a videó, kérlek oszd meg a Facebook-on, sokat segítenél vele.
Köszi!

 

Utazz Itthon - 14.rész - BALATONFÖLDVÁR

a Balaton nyugodt arca

Van az úgy, hogy nem zsúfolt strandra, zajos sétálóutcára vágyunk. Ha Te is így vagy ezzel, olvasd el, miért is ajánlom Balatonföldvárt.

Balatonföldvár 120 km-re van Budapesttől, ez ha nincs nagy forgalom az M7-es autópályán, akkor kb 1 óra 15 perces utazási időt jelent.

A település Szántód és Balatonszárszó között helyezkedik el. Ez egyébként azért is hasznos lehet, mert ha éppen nincs strandidő, az egyik legjobb program, hogy átkompozunk Tihanyba, ott is nagyon sok szép látnivaló van. Az apatáság mellől pedig nagyon szép panoráma van a Balatonra.

Visszatérve Földvárra. Két külön strandja is van, Nyugati és Keleti strand.
Gyerekekkel érkezőknek a Keleti strandot ajánlom, van homokos part, ami a gyerkőcök ideális játszóhelye. Van fedett homokozó, hinta, és sok-sok fa, ami árnyékot jelent.A strandbelépők eleve nem vészesek, de ha kiváltjuk a turisztikai kártyát, amit a központban lehet, akkor további 20%-os kedvezményt is kapunk.

A két strand között a kikötő van, érdemes oda is kisétálni, vannak éttermek, büfék, ha megéheznénk a séta közben. Ajánlom a sétát naplemente idejére időzteni, mert csodás naplementét lehet innen végignézni.

A Kvassay sétányt is érdemes felkeresni, mert nagyon szép fasor és végig a Balaton partján húzódik. Árnyékos, tehát napsütéses időben is kellemesen lehet végig sétálni. Vannak padok, ahonnan kényelmesen ülve, élvezhetjük a balatoni tájat.

A másik nagy kedvencem a Hajózástörténeti Látogatóközpont volt. 
Hatalmas kilátó, hihetetlen panoráma a Balatonra, és egy kis múzeum. 
Mindez úgy van felépítve, mintha egy óriási hajó lenne. Nagyon ötletes.

Mellette pedig egy remek játszótér, ami el is van kerítve, hogy a gyerkőcök nyugodtan tudjanak játszani.

Nézd a kis összefoglaló videót, és ha kedvet kaptál, látogass el ide. 
Nem fogod megbánni! Nekem nagyon tetszett!

Ha tetszett a videó, iratkozz fel a YouTube csatornámra és kövesd a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le a következő beszámolóról.

 

 

Utazz Itthon - 13.rész - Siófok HOTEL AZÚR****

Idén nyáron is visszatértünk a Siófoki Azúr Hotel-be.
Ennek a beszámolója következik.

A történet valahol idén januárban kezdődött, amikor is, az egyik kupon oldalon feltűnt az Azúr Hotel, rögtön lecsaptam rá, de ahogy mindig, kupon vásárlása előtt egyeztettem a szállodával, hogy a kupon feltételei szerint, van -e még szállás. Kiderült, hogy nincsen már, viszont felajánlotta az értékesítő hölgy, hogy amennyiben a szombati érkezés megfelelne, a kupon áron odaadja a szállást. :) És miért ne felelt volna meg? Naná, hogy kértem! (by the way, így 50% volt a csak a parkolás).

Szóval eljött a június, és elindultunk a Balatonra, egy bitang meleg szombat reggel, és mivel ez a Pünkösdi hosszúhétvégére esett, az M7-esen iszonyú dugók voltak. Szerencsétlen Wazze azt se tudta merre tereljen. 

Megérkeztünk, gyorsan becsekkoltunk. Aztán elfoglaltuk a szobát. 
Kellemes meglepetésként ért, hogy a klíma most kifogástalanul működött, így a 15 hónapos gyerkőccel kellemesen el lehetett lenni a szobában.

A szálloda megközelíthetőségéről már írtam egy korábbi posztban, így ezt most kihagyom. Ha érdekel kattints a linkre és olvasd el ott.

Ha visszatérünk valahová, ösztönösen kialakul az összehasonlítás az emberben, hogy milyen most az előző alkalomhoz képest.
Nem volt ez másként nálam sem, és az alábbiakat tudom mondani.

Ellátás:
A reggeli sajnos gyengébb felhozatal, mint tavaly. Akkor sem voltam oda érte, de idén a tavalyi szintet sem hozta. Gyenge minőségű felvágottak, leginkább inas sonkák, és paprikás szalámik. Rántotta mindig van, az viszont finom, de egy idő után unalmas.
A vacsora viszont jobb, mint tavaly volt. Idén nem voltak tematikus napok, de a választék jobb volt.
Ebédere egyszer ettem egy pizzát, egy ürdítőt és egy kávét, ez 4100 Ft volt. Szerintem ezzel sok mindent elmondtam. Ajánlom a szabadstrandot, ahová ingyenes a belépés, és nagyon finom lángos, pizza és palacsinta van, a fenti ár töredékéért. 

Szobák:
• A klíma idén jól működött, ez sokat javít az ember komfort érzetén. Szóval ez jobb, mint tavaly .
• Ellenben se takarítás, se ágynemű csere nem volt az ott töltött majd 1 hét alatt. Ez egy 4 csillagos szállodánál fura. 
• A wi-fi nagyon gyenge teljesítményű, megkockáztatom, hogy senki nem tartja karban, szerencsére van saját mobilnet-em, de azért a mai világban ennél igényesebbnek kellene lennie a szállodának. Persze nem netezni megy az ember, de ha a csomag része, akkor működjön rendesen.

Játszóház:
• Az egyik konferenciaterem van berendezve játszóháznak, nagyon klassz, sok játék van benne. A videóban nincs benne, mert sokat kellett volna maszatolni, hogy kitakarjam azokat a szereplőket, akik nem akartak a videón rajta lenni. De sok szülő és csemetéje látogatta, szerintem hasznos. Olykor animátorok is feltűntek, és klassz zenés programokat csináltak a gyerkőcöknek.


A wellnes:
• A kinti medencékből a gyerekmedencék klasszak, fedettek, de a délutáni órákban, amikor a nap már oldalról süt, sajnos nem sokat érnek. Érdemes a picikre figyelni nagyon ezekben az órákban.
• A kinti nagy medence vize viszont nagyon meleg volt.
A 30-33 fokos melegben nem volt az a felfrissítő hatás, a Balaton vize pedig még nem volt kellően meleg, hogy ott mártózzon meg az ember.

• A benti részben csak 1x voltunk, az szerintem jó volt, hozta a tavalyi szintet.

Összességében elégedett voltam, hiszen a kialkudott árért, egy jó szállást, szép strandot kaptam a Balaton fővárosának tartott Siófokon.

Továbbra is szívesen ajánlom a szállodát.

Ha tetszett vagy hasznosnak találtad a beszámolót, kérlek oszd meg a facebook-on, hogy másoknak is segíthessek utazási tippet adni. Ne felejtsd el belájkolni a videót és feliratkozni a YouTube csatornámra, amit itt tehetsz meg.   



Utazz Itthon - 12.rész - Velence Resort and Spa

Az időjárás előrejelzés alapján végre tényleg itt a nyár.
A jóidő velejárója, hogy az ember szívesen kimozdulna otthonról.

És, hamár kimozdulás, ebben a beszámolómban a Velencei-tó partján található szállodát mutatom be, a Velence resort and spa-t.

Budapesttől midössze 46 percre van, az M7-es autópályán lehet megközelíteni, a Velencei tó lehajtónál kell letérni a pályáról.
Onnan is kb. 5 perc autóút, mire a szállodát elérjük. 

Ha autóval megérkezünk a szállodához, a sorompót a recepciósok autómatikusan fel fogják nyitni, nem kell csöngetni.
Elég sok parkolóhely van, ezzel eddig sosem volt gondom.

A szálloda gyerekbarát, 2 játszórész gondoskodik róla, hogy a kicsik akkor se unatkozzanak, ha éppen nem a wellness medencében mókáznak.
Lehet babakocsit is bérelni - ha ezt tudom előre, nem pakoljuk be.

A wellness részlege tágas, van kinti és benti rész, mindkét részben vannak élmény medencék. Aki lazulni szeretne, annak az emeleten található elszeparált gyógymedencét és a mellette található jakuzzit ajánlom.
Van külön gyermekmedence, kellemes meleg a vize, és elég tiszta is volt. A wellness részlegben karórával lehet közlekedni.

Az ételek finomak, ha össze szeretném hasonlítani, az egyik legjobb, azok közül, ahol eddig jártam. Tudom, ez egyéni ízlés kérdése, de azért itt még nem volt olyan, ami nem ízlett volna. :)

A kilátás pazar, a naplementét a szobákból is lehet látni (már amennyiben a szoba a szálloda azon részében van amelyik nyugati fekvésű - érdemes erre foglaláskor kitérni).

A szálloda szép-kártya elfogadó hely, de természetesen bankkártyával is lehet fizetni.

Nézd meg a videót és ha tesztett a beszámoló, kérlek oszd meg, hogy minél több emberhez eljuthasson. Köszi :)

Kommentben írjátok meg, hogy mit szeretnétek még megtudni egy-egy szállodáról.

 

 

 

Utazz Itthon - 11.rész - Gödöllői Kastélypark

A sok esős nap után, végre egy kis jóidő. Nem is akármilyen! 

Ebben a rövid posztban a Gödöllői Kastélyparkba kalauzolnám a kedves Olvasómat. 

Gödöllő központjában elhelyezkedő park a város jellegzetes és meghatározó tájképi eleme. Az egykori erdő helyén kialakított parknak a város mezoklímája megőrzésében és a levegő tisztításában kiemelkedő szerepe van.

A park kultúrtörténeti és tájképi értékei mellett zoológiai és botanikai érdekességeknek is otthont ad.

A Felső parkban építészeti érték a múlt században épült most még romos állapotban lévő kerti pavilon és szökőkút valamint az eredeti pompájában felújított pálmaház.

Napjainkban egyik leglátogatottabb történelmi emlékhelyünké vált a Királyi Kastély és az azt körbe ölelő park. További rekonstrukciós munkák folytatása mind az épített mind pedig a természeti értékek szempontjából elengedhetetlen.

Jelenleg Máté Bence fotós kiálltása is megtalálható itt, érdemes naplementére időzíten a látogatást. 

Ha tetszett a videó, iratkozz fel a YouTube csatornára és ne felejtsd el kedvelni a videót. :) 

U.I: Hamarosan új videó

Utazz Itthon - 10.rész - Váci Dunapart

Eljött végre a jó idő, vasárnap már 21 fokot mutatott a hőmérő.

Végre lekerülhetett a télikabát, és kényelmesen tudtunk sétálni a szabadban, ami nagyon jól jött már ezután a zord hideg időszak után.

Ebben az ajánlómban a váci Duna-partot szeretném Nektek ajánlani.
Első sorban azoknak lehet érdekes oda kirándulni, akik nem Duna-parti városban laknak. 

Gyerekkel, vagy akár kettesben, nagyokat lehet sétálni a jó levegőn. 
Van zárt játszótér is ha kisebbekkel érkeznétek.
A biciklis kirándulókra is gondoltak, mert van külön bicikli út.  


Ha egy jó kávét vagy egy sütit szeretnétek elfogyasztani a Duna-parton, akkor az Eszterházi kávézót ajánlom kipróbálni, közvetlenül a parton van, és nagyon finom a kávéjuk. Weboldalt nem találtam hozzá, ezért a tripadvisor-os linkjét másoltam ide, itt találod.

Nézd meg a videót, és ha kedvet kaptál hozzá, kiránduljatok el oda. :)

Oszd meg a videót vagy ezt a blog bejegyzést a Facebook-on, hogy minél több embernek tudjak utazási és kirándulós tippet adni. Köszönöm!

 

süti beállítások módosítása