Nézd meg, mielőtt odautazol

Fedezzük fel a legjobb helyeket itthon!

Utazz Itthon - 15. rész - BALATON DÉLI PART

2019. augusztus 25. - watchman

A balaton déli partja sok szép látnivalót kínál az arra látogatóknak.

Ebben a részben erről készítettem egy rövid kis összefoglalót.

Ha pici gyermekkel érkezünk a Balatonra, az első kérdés az lehet, hogy hol lehet olyan strandrészt találni, ahol önfeledten játszhat a pici, és a szülőnek sem kell nagyon aggódnia. Erre a kérdésre a válasz, a Club218 szálloda mögött. Ez a rész gyakorlatilag egy szabadstrand, amiből egy pici móló nyílik és ennek a mólónak a partja homokos part, alacsony vízzel.

Ha a buli negyed helyett nyugodtabb szállást keresnénk, akkor ajánlom Siófokon a Beszédes József sétányon található szállásokat. Ez 1-2 km-re van a központtól, gyakorlatilag a szabadstrand mellett és már csöndes. 

Rengeteg retró szállodát láttunk, ezek - nekem legalább is - nagyon kellemes emlékeket hoztak a felszínre, azokból az időkből, amikor a gyerekkoromban a Balatonon nyaraltam. 

Nem szaporítom a szót, nézd meg a rövid videót, hogy átéld milyen is volt a Balaton déli partja.

Ha tetszett a videó, kérlek oszd meg a Facebook-on, sokat segítenél vele.
Köszi!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonutazz.blog.hu/api/trackback/id/tr3015023804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása